املاک دلتا

املاک دلتا مرجع خرید آپارتمان ، فروش آپارتمان ، خرید خانه ، فروش خانه

املاک دلتا

املاک دلتا مرجع خرید آپارتمان ، فروش آپارتمان ، خرید خانه ، فروش خانه

املاک دلتا مرجع خرید آپارتمان در تهران , اجاره آپارتمان در تهران و خرید خانه در تهران و دیگر شهرستان ها با قیمت مناسب است اگر قصد فروش خانه یا رهن اجاره آپارتمان خود را بین املاک تهران و دیگر شهرها دارید از املاک دلتا تهران دیدن نمایید

۱۸۰ مطلب در آذر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
شرایط فعلی مناسب‌ترین زمان برای خرید خانه ازسوی مردم است.
وقت مناسب برای خرید مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا» و به نقل از منصور غیبی – کارشناس بازار مسکن شرایط فعلی وقت مناسب برای خرید مسکن ازسوی مردم است، زیرا در حال حاضر فرصت چانه زنی با فروشنده وجود دارد و فایل‌های متعددی در بازار است.

منصور غیبی گفت: برای پاسخ به این سوال که وقت مناسب برای خرید مسکن چه زمانی است، باید توجه کنیم مخاطب ما کیست. اگر مخاطب ما مصرف کنندگان باشند شرایط حال حاضر، موقعیت مناسبی برای خرید مسکن است.

کارشناس بازار مسکن گفت: فایل‌های متعددی در بازار مسکن است و بدین ترتیب مردم و مصرف کنندگان می‌توانند به دور از تنش و در فضایی آرام، انتخاب مناسبی داشته باشند.

این فعال حوزه مسکن افزود: در مطالعه‌ای که ۲۶ سال افزایش قیمت مسکن را در دوره‌های ۶ ساله مورد بررسی قرار دادم، به این نتیجه رسیدم که قیمت مسکن در این برهه زمانی ۲۲۰ درصد گران شده، اما حداکثر کاهش قیمت مسکن ۲۶ درصد است. پس ما نباید به امید کاهش قیمت‌ها در بازار مسکن باشیم.

احتمال گرانی مسکن به دلیل نوسان دلار

احتمال گرانی مسکن به دلیل نوسان دلار

به گفته منصور غیبی در حال حاضر گرانی ارز، سرمایه گذاری داخلی و خارجی، طرح نهضت ملی مسکن و نظایر آن، چه در مقام شعار و چه در مقام سبد‌های حمایتی در حوزه نظارت و اجرای عملیات برای ساخت مسکن، به عنوان عوامل بیرونی موثر بر حوزه اقتصاد مسکن تاثیر بسیار بیشتری نسبت به عوامل درونی دارند.

وی همچنین با بیان اینکه بدترین حالت در اقتصاد مسکن زمانی است که بازار در رکود است، گفت: در چنین شرایطی، انتظارات مردم انباشت شده و در یک مقطع زمانی مثلا در شب عید تقاضا در جامعه بیشتر می‌شود. در این شرایط، فروشندگان که شاهد افزایش تقاضا هستند، قیمت خود را افزایش می‌دهند.

این کارشناس بازار مسکن گفت: دولت در حالی اعلام کرده برای دهک‌های پایین جامعه بخشی از اقساط نهضت ملی مسکن را پرداخت می‌کند که این کار با ایجاد تورم، به همان اقشار آسیب وارد می‌کند.

غیبی ادامه داد: مردم به جای دید حمایتی به چنین طرح هایی، شاهد ایجاد تورم خواهند بود بدون اینکه کمکی به اقشار پایین جامعه شده باشد. اتخاذ سیاست‌ها و تصمیمات حمایتی، دولتی و شعار‌ها و تعهدات، حتما باید منطقی و بر مدار عملیاتی و اجرایی باشد تا تاثیر دقیق و تثبیت شده داشته باشد.

پیشنهاد مطالعه: مطلب «شکایت از تعاونی های مسکن به دلیل فروش غیر قانونی زمین‌ها» از مجله ملکی دلتا بخوانید.

  • املاک دلتا
  • ۰
  • ۰
در سال گذشته، قرار بود به کارگران وام ۱۰۰ میلیون تومانی پرداخت شود. آیا کارگران توانستند از این وام استفاده کنند؟
وام مسکن کارگری

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، وام مسکن کارگری برای خانه‌دار شدن کارگران است. این وام ۱۰۰ میلیون تومانی با بازپرداخت ۱۰ ساله بوده اما پس از گذشت یک ‌سال کارگران نتوانسته‌اند از این وام استفاده کنند.

برخی بانک ها وام کارگری را با شرایط خاصی می دهند. بر فرض مثال حداقل باید ۲۰ میلیون تومان در حساب کارگر پول باشد، دو ضامن معتبر داشته و در برخی موارد نیز باید بیمه شده تامین اجتماعی باشد.

چندی پیش نیز یک یک مقام مسئول کارگری گفته بود که وام مسکن به کار کارگر نمی‌آید و آنها با حقوق حداقلی و دریافتی اندک، ۲۰۰ سال باید کار کنند تا صاحب یک خانه شوند. تا وقتی امنیت شغلی کارگر تضمین نشود و حقوق و دستمزد کارگر نسبت به تورم به روز و واقعی نشود، صحبت از وام مسکن کارگری معنی پیدا نمی‌کند.

آمارها نشان می دهد که به اغلب کارگران در صنعت ساختمانی اعلام شده که هیچ وام کارگری وجود ندارد و اقدامی انجام ندهید.

پیشنهاد مطالعه: اگر شما هم به دنبال گرفتن وام مسکن هستید، مطلب «افت شدید معاملات مسکن در پی افزایش قیمت وام» را از مجله ملکی دلتا بخوانید.

 

 

با مجله ملکی دلتا همراه باشید .

  • املاک دلتا
  • ۰
  • ۰
افزایش قیمت فولاد در دو سال گذشته تقریبا به متری ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان رسیده که در هزینه تمام شده ساخت مسکن اثرگذار خواهد بود.
افزایش قیمت مصالح ساختمانی

به گزارش «مجله ملکی دلتا» و به نقل از فرشید پور حاجت دبیر کانون سراسری انبوه سازان کشور، ممکن است با افزایش قیمت مصالح ساختمانی از جمله فولاد و سیمان قیمت تمام شده ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن هم گران تمام شود.

پور حاجت گفت: واحد‌های نهضت ملی مسکن یکی از مهم‌ترین بخش‌هایی است که افزایش قیمت فولاد و سیمان آن را تحت تاثیر قرار داد.

او ادامه داد: با توجه به آنکه این ساختمان‌ها مصرفی و اقتصادی هستند و جزو ساختمان‌های لاکچری محسوب نمی‌شوند که از مصالح ساختمانی لوکس استفاده کنند، اما همین عوامل خود باعث افزایش قیمت تمام شده این واحد‌ها خواهد شد.

پور حاجت گفت: افزایش قیمت فولاد در دو سال گذشته تقریبا به متری ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان رسیده که در هزینه تمام شده ساخت مسکن اثرگذار خواهد بود. این در حالی است که در سال گذشته قیمت پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی برای مسکن ملی متری ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود.

این مقام مسئول گفت: هنوز قیمت تمام شده ساخت واحد‌های نهضت ملی مسکن به صورت کامل اعلام نشده، اما با این روند در بخش مصالح ساختمانی قیمت این واحد‌ها هم افزایش خواهد یافت.

پور حاجت ادامه داد: با این روند قیمت‌ها در مصالح ساختمانی قیمت هر واحد مسکن ملی بیش از ۲ تا ۳ میلیون تومان ساخته خواهد شد و به مرور این قیمت‌ها بیشتر می‌شود

او گفت: با توجه به افزایش قیمت مصالح ساختمانی این بازار برای سازندگان دیگر جذابیتی ندارد و همین امر باعث می‌شود که دلالان و سوداگران این بخش از آن سود استفاده کنند.

پیشنهاد مطالعه: مطلب «منتظر کاهش قیمت مسکن در آینده نزدیک نباشید» از مجله ملکی دلتا بخوانید.

 

 

با مجله ملکی دلتا همراه باشید .

  • املاک دلتا
  • ۰
  • ۰
در ماه گذشته پرتقاضاترین گروه متراژی در بازار مسکن ۵۰ تا ۶۰ مترمربع بود که بیشترین معاملات را به خود اختصاص داد.
آپارتمان های 100 تا 150 متری

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، آپارتمان های 100 تا 150 متری در تهران پس از گروه متراژی 50 تا 80 متر قرار دارد.

رتبه های نخست فروش آپارتمان در تهران به دسته بازار مسکن ۵۰ تا ۶۰ مترمربعی تعلق دارد که بیشترین معاملات را به خود اختصاص داد و ۱/ ۱۶ درصد از کل ۷هزار و ۳۰۰ فقره معامله ثبت شده در آبان را شامل می‌شود.

پس از آن گروه‌های متراژی ۶۰ تا ۷۰ و ۷۰ تا ۸۰ مترمربعی در رتبه‌های بعدی پرمعامله‌ترین گروه‌های متراژی قرار گرفتند که سهم آن‌ها از معاملات ماه گذشته به ترتیب ۷/ ۱۵ و ۳/ ۱۲ درصد بوده است.

قیمت روز آپارتمان های 100 تا 150 متری در تهران

قیمت روز آپارتمان های 100 تا 150 متری در تهران

توجه کنید که قیمت کل به تومان بوده و تقریبی است، چراکه قیمت پیشنهادی فروش آپارتمان در تهران با توجه به نوع ساختمان و یا نظر مالک تغییر می‌کند.

آپارتمان 114 متری در نواب، پایین تر از متروی رودکی با 16 سال ساخت / قیمت: 17 میلیون و 540 هزار.

خرید آپارتمان در ولنجک، گلستان با متراژ 130 متر و نوساز / قیمت: 105 میلیون.

مظنه قیمت خانه در پیروزی با مساحت 105 متر و نوساز / قیمت: 25 میلیون.

قیمت روز آپارتمان با متراژ 110 متر در جمالزاده شمالی، بالاتر از بلوار کشاورز با 30 سال ساخت/ قیمت: 27 میلیون و 270 هزار.

فروش آپارتمان در گلبرگ غربی نرسیده به صفایی با 110 متر مساحت و 2 سال ساخت / قیمت: 28 میلیون و 500 هزار.

پیشنهاد خرید: اگر قصد خرید آپارتمان در منطقه 11 تهران را دارید، خرید آپارتمان در منیریه با قیمت مناسب در سایت ملکی دلتا آگهی شده است.

وب سایت ملکی دلتا، اولین سایت تخصصی ملکی در ایران
خرید، فروش و اجاره هر نوع ملک در تهران، اصفهان و سایر شهرهای ایران

با مجله ملکی دلتا همراه باشید .

  • املاک دلتا
  • ۰
  • ۰
اهرم مالیات سالانه ملکی به عنوان راهکاری که می‌تواند هم سفته‌‌بازان و هم ملاکان را با بن‌‌بست روبه‌رو کند.
ملاکان

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، عملا بازار مسکن در محاصره ملاکان قرار گرفته و در حال حاضر هیچ اهرمی برای اینکه آنها را وادار به عرضه کند، وجود ندارد

سید‌احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: باید موانع خوبی برای بازارهای سفته‌بازی نظیر مسکن، ارز و طلا ایجاد و از هجوم پول‌‌ها به سمت بازارهای غیرمولد جلوگیری کنیم که تمهیدات آن نیز اتخاذ شده است.

سوال مهم افکار عمومی به ویژه متقاضیان مصرفی بازار مسکن که به کلی بازار در محاصره ملاکان را ترک کرده‌‌اند این است که پس از گذشت ۶ ماه از اعلام این وعده‌ها و بیش از چهار ماه از تحویل دولت به رئیس‌‌جمهور منتخب، چرا پیشرفت وعده مالیاتی علیه سفته‌‌بازی و خرید‌های غیر مصرفی تاکنون صفر بوده است.

بر اساس برآوردهای صورت گرفته از وضعیت بازار مسکن طی بیش از سه سال اخیر، حدود دو‌سوم خرید و فروش‌های انجام شده در بازار مسکن طی این مدت توسط سوداگران، سفته‌‌بازان، ملاکان و به‌طور کلی تقاضای غیرمصرفی صورت گرفته است.

بازار مسکن از محاصره ملاکان آزاد می‌شود؟

بازار مسکن از محاصره ملاکان آزاد می‌شود؟

ملاکان در شرایط رکود نیز نسبت به خرید و فروش اقدام کرده و به جای اینکه روی فروش و کسب سود در کوتاه‌مدت حساب کنند، تا مقطع بعدی رونق معاملات منتظر می‌‌مانند و در آن زمان نسبت به فروش واحدهای مسکونی احتکار شده اقدام می‌کنند.

اکنون بیش از دو سال است که دولت‌ها به دنبال اجرای یک برنامه انحرافی یعنی وصول مالیات پوچ موسوم به «مالیات خانه‌های خالی» هستند. این ابزار مالیاتی پس از مالیات سالانه املاک، مالیات بر عایدی سرمایه و مالیات بر معاملات مکرر، مالیات دست چهارم ملکی به شمار می‌‌آید که با هدف تنظیم بازار مسکن توسط کشورهای توسعه‌یافته دریافت می‌شود.

نکته تامل‌‌برانگیز این است که مالیات خانه‌های خالی در مقاطعی از دهه ۵۰ به بعد در کشور اجرا شده اما هیچ‌گاه نتیجه‌‌بخش نبوده و نتوانسته نقش مانعی  را در برابر سفته‌‌بازی و جریان ملاکی ایفا کند.

خاندوزی به موضوع مولدسازی املاک دولتی نیز پرداخت و گفت: از آنجاکه در کشور ما دولت‌ها به شکل تاریخی و سنتی مالکیت اموال بزرگ بلااستفاده را داشته‌‌اند، می‌توانیم از فروش این اموال مازاد به نفع ایجاد درآمد برای دولت استفاده کنیم.

پیشنهاد مطالعه: مطلب «10 روز زمان برای راه اندازی سامانه املاک و اسکان» از مجله ملکی دلتا بخوانید.

 

وب سایت ملکی دلتا، اولین سایت تخصصی ملکی در ایران
خرید، فروش و اجاره هر نوع ملک در تهران، اصفهان و سایر شهرهای ایران

با مجله ملکی دلتا همراه باشید .

  • املاک دلتا
  • ۰
  • ۰
تعاونی‌های مسکن یک راهکار گروهی برای ساخت مسکن مورد نیاز جمعیت کشور هستند که سال‌ها از زمان آغاز به کارشان می‌گذرد وهزاران واحد مسکونی را در اختیار مردم گذاشته‌اند
تعاونی های مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، داده‌های موجود نشان می‌دهد که بیش‌تر شکایت از تعاونی های مسکن به دلیل فروش غیر قانونی زمین‌ها، مشکلات در تاسیسات زیربنایی، تخلف بین اعضا تعاونی‌ها و عدم تحویل واحد مسکونی در موعد مقرر بوده است.

گزارش عملکرد تعاونی‌های مسکن نشان می‌دهد که بسیاری از واحدهای وابسته به تعاونی های مسکن یا دیرتر از موعد مقرر به صاحبان آن تحویل داده و یا گاهی در نیمه راه مانده‌اند و ساختمان در مرحله‌ی اسکلت متوقف شده است.

استفاده از مصالح ساختمانی با کیفیت متوسط، تغییر مداوم شرکت‌های پیمانکاری ساخت‌وساز، عدم پایبندی شرکت‌ها به انجام وظیفه و سوء‌استفاده‌های مالی برخی اعضا هم از جمله مواردی است که برای تعاونی های مسکن مساله‌ساز شده است.

بر اساس آمار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۹۶ هزار تعاونی در کشور وجود دارد که ۱۴ درصد آن‌ها تعاونی مسکن هستند یعنی حدود ۱۰ هزار تعاونی مسکن در سطح کشور در زمینه ساخت واحدهای مسکونی برای مردم فعالیت می‌کنند.

مهدی مسکنی معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نزدیک به ۱۰ هزار تعاونی مسکن در کل کشور داریم که نزدیک به ۵۵۰ تعاونی مسکن مساله‌دار هستند ستاد تعاونی مسکن مساله‌دار در وزارتخانه تشکیل دادیم و برای این ۵۵۰ تعاونی برنامه‌ریزی کردیم.

معاون امور تعاون وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: مشکلاتی هم به بخش تعاون بر می‌گردد مثلا اعضای تعاونی نسبت به حقوق و اختیارات خود توجیه نبودند و این سیاست را در نظر گرفتیم که اعضا را نسبت به حقوق خود آشنا کنیم تا بخشی از مشکلات حل شود.

پیشنهاد مطالعه: برای اطلاع بیشتر از اخبار مسکنن، مطلب «آغاز ساخت و ساز ساختمان های بلند در تهران» از مجله ملکی دلتا بخوانید.

 

با مجله ملکی دلتا همراه باشید .

  • املاک دلتا
  • ۰
  • ۰
کارشناس اقتصاد مسکن معتقد است رکود معاملاتی کنونی خیلی عجیب و غریب نیست و در آینده نزدیک شاهد کاهش قیمت مسکن نخواهیم بود.
معاملات ملکی

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، سید محمد مرتضوی در این رابطه عنوان می‌کند در صورتی که اتفاق خاصی در بازارهای پولی نیفتد، جهش قیمت ارز نداشته باشیم و در واقع موضوعاتی که به نگرانی دو طرف عرضه و تقاضای مسکن منجر می‌شود را در سال آینده شاهد نباشیم باید بپذیریم که مسکن وارد رکود عمیق ۴ تا ۶ ساله خواهد شد.

بر اساس گفته وی، به جز بخش‌هایی از شهر تهران که با حباب قیمت مسکن مواجه بود و در ماه‌های اخیر مقداری تخلیه شده، قیمت مسکن در کل کشور کاهش نداشته است.

مرتضوی با بیان اینکه قیمت زمین و نهاده‌های ساختمانی طی دو سال گذشته رشد چشمگیری داشته است، عنوان کرد: در جاهایی که قیمت تمام شده ساخت با قیمت فروش مسکن تفاوت چندانی ندارد کاهش قیمت‌ها توجیه نخواهد داشت.

او اضافه کرد که حتی در یک سال گذشته قیمت بخشی از مصالح ساختمانی مثل میلگرد و سیمان بیش از چهار برابر شده است.

رکود معاملاتی مسکن

این کارشناس معتقد است که دولت کاملا در ساخت مسکن، ارایه بسته‌ها و مشوق‌ها برای فعالان این بخش ناتوان است.

عضو هیات مدیره کانون انبوه سازان با اشاره به رکود معاملات مسکن تصریح کرد: در سال‌های گذشته نیز چرخه رونق و رکود مسکن به همین شکل بوده است. معمولا بعد از چند سال رکود، تحول ناگهانی در قیمتها و افزایش معاملات را در یک بازه زمانی کوتاه مدت شاهد هستیم. بعد از یک دوره ۱.۵ تا ۲ ساله بازار به سمت متعادل شدن و ثبات پیش می‌رود. سپس وارد رکود ۴ تا ۶ ساله می‌شود تا زمانی که گروههای مصرف‌کننده توان مالی خود را بالا ببرند و در بازار مسکن حاضر شوند.

بر اساس گفته مرتضوی رکود معاملاتی کنونی خیلی عجیب و غریب نیست. آنچه اهمیت دارد این است که دولت راهکارهایی بیندیشد تا در دوره رکود، تولید مسکن افزایش پیدا کند؛ زیرا این دوره بهترین زمان برای رشد ساخت و ساز است.

مرتضوی خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته شاید تا این اندازه شاهد افت معاملات مسکن نبودیم. یک دلیلش می‌تواند تحولات اجتماعی، کاهش تولدها و کاهش ازدواج‌ها باشد. به همین دلیل تقاضای مسکن سال به سال در حال کاهش است.

مطالعه بیشتر: مطلب «با یک میلیون تومان؛ کجا می‌توان خانه کرایه کرد؟» را در مجله ملکی دلتا بخوانید.

 

با مجله ملکی دلتا همراه باشید .

  • املاک دلتا
  • ۰
  • ۰
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس: وجود صدها هزار خانه خالی در کشور به ویژه در تهران، عدم عرضه و احتکار مسکن یکی از عوامل نابسامانی و بالا رفتن قیمت مسکن و نرخ اجاره‌بها است.
راه اندازی سامانه املاک

به گزارش «مجله ملکی دلتا» و به نقل از سید نظام الدین موسوی – نمانیده مردم تهران در مجلس، اگر سازمان امور مالیاتی تا ۱۰ روز آینده گزارش قابل قبولی درباره راه اندازی سامانه املاک ارائه نکند، وزرای راه و اقتصادی به مجلس احضار می شوند

سید نظام الدین موسوی گفت: اخذ مالیات از خانه های خالی یکی از شیوه های متداول در دنیا برای تحریک عرضه و کاهش تقاضا و در نتیجه متعادل شدن قیمت مسکن است که در کشور ما نیز از سالها قبل این موضوع در قوانین بودجه سالانه لحاظ شده است.

وی افزود: متاسفانه اجرای این قانون، معطل راه اندازی سامانه املاک و اسکان کشور است. وزارت راه و شهرسازی موظف بود حداکثر ظرف 6 ماه پس از تصویب این قانون –  یعنی تا پایان دیماه همان سال – سامانه ملی املاک و اسکان کشور را ایجاد کند.

10 روز زمان برای راه اندازی سامانه املاک و اسکان

وی ادامه داد: متاسفانه به رغم تعیین محدوده زمانی 6 ماهه برای ایجاد سامانه ملی املاک و اسکان از سوی مجلس شورای اسلامی، وزارت راه و شهرسازی نسبت به انجام این تکلیف قانونی اهمال کرد و با عدم راه اندازی این سامانه، اخذ مالیات از خانه های خالی نیز طی این سالها عملاً متوقف ماند.

موسوی افزود: سامانه ملی املاک و اسکان نهایتاً پس از 5 سال معطلی در بهمن سال 98 رونمایی شد و در اردیبهشت ماه امسال تحویل سازمان امور مالیاتی شد اما به نظر می رسد این سازمان هم تاکنون نتوانسته است نسبت به بارگذاری و بهره گیری از این سامانه برای آغاز روند اخذ مالیات از خانه های خالی اقدام کند.

موسوی در پایان تصریح کرد: مسئولان سازمان امور مالیاتی کشور اگر تا 10 روز آینده در خصوص راه اندازی سامانه املاک و اسکان اقدام نکرده و گزارش قابل قبولی در این باره ارائه نکنند؛ نمایندگان، وزرای راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی را به مجلس احضار خواهند کرد.

پیشنهاد مطالعه: مطلب «فروش املاک در شمال تهران تا 93 میلیارد تومان» از مجله ملکی دلتا بخوانید.

 

با مجله ملکی دلتا همراه باشید .

  • املاک دلتا
  • ۰
  • ۰
تعاونی‌های مسکن یک راهکار گروهی برای ساخت مسکن مورد نیاز جمعیت کشور هستند که سال‌ها از زمان آغاز به کارشان می‌گذرد وهزاران واحد مسکونی را در اختیار مردم گذاشته‌اند
تعاونی های مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، داده‌های موجود نشان می‌دهد که بیش‌تر شکایت از تعاونی های مسکن به دلیل فروش غیر قانونی زمین‌ها، مشکلات در تاسیسات زیربنایی، تخلف بین اعضا تعاونی‌ها و عدم تحویل واحد مسکونی در موعد مقرر بوده است.

گزارش عملکرد تعاونی‌های مسکن نشان می‌دهد که بسیاری از واحدهای وابسته به تعاونی های مسکن یا دیرتر از موعد مقرر به صاحبان آن تحویل داده و یا گاهی در نیمه راه مانده‌اند و ساختمان در مرحله‌ی اسکلت متوقف شده است.

استفاده از مصالح ساختمانی با کیفیت متوسط، تغییر مداوم شرکت‌های پیمانکاری ساخت‌وساز، عدم پایبندی شرکت‌ها به انجام وظیفه و سوء‌استفاده‌های مالی برخی اعضا هم از جمله مواردی است که برای تعاونی های مسکن مساله‌ساز شده است.

بر اساس آمار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۹۶ هزار تعاونی در کشور وجود دارد که ۱۴ درصد آن‌ها تعاونی مسکن هستند یعنی حدود ۱۰ هزار تعاونی مسکن در سطح کشور در زمینه ساخت واحدهای مسکونی برای مردم فعالیت می‌کنند.

مهدی مسکنی معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نزدیک به ۱۰ هزار تعاونی مسکن در کل کشور داریم که نزدیک به ۵۵۰ تعاونی مسکن مساله‌دار هستند ستاد تعاونی مسکن مساله‌دار در وزارتخانه تشکیل دادیم و برای این ۵۵۰ تعاونی برنامه‌ریزی کردیم.

معاون امور تعاون وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: مشکلاتی هم به بخش تعاون بر می‌گردد مثلا اعضای تعاونی نسبت به حقوق و اختیارات خود توجیه نبودند و این سیاست را در نظر گرفتیم که اعضا را نسبت به حقوق خود آشنا کنیم تا بخشی از مشکلات حل شود.

پیشنهاد مطالعه: برای اطلاع بیشتر از اخبار مسکنن، مطلب «آغاز ساخت و ساز ساختمان های بلند در تهران» از مجله ملکی دلتا بخوانید.

وب سایت ملکی دلتا، اولین سایت تخصصی ملکی در ایران
خرید، فروش و اجاره هر نوع ملک در تهران، اصفهان و سایر شهرهای ایران

با مجله ملکی دلتا همراه باشید .

  • املاک دلتا
  • ۰
  • ۰
پروانه ساختمان یک سند مهم هنگام ساخت و ساز است که شهرداری‌ها برای ملک صادر کرده و در اختیار مالک قرار می‌دهند.
صدور پروانه ساختمانی

طبق قانون برای ساخت هر ساختمانی با هر کاربری باید از مرجع صلاحیت‌دار مجوز صدور پروانه ساختمانی گرفت. از این رو «مجله ملکی دلتا» در این مقاله شما را با نکات حقوقی درخصوص صدور پروانه ساختمانی آشنا خواهد کرد.

نکته اولی که باید به آن دقت کرد محل ساختمان است. پروانه ساختمانی بر مبنای محل مشخص شده در نقشه و یا کروکی سازمان نقشه‌برداری صادر می‌شود. لذا فقط برای ساختمان در محل مذکور معتبر است.

این پروانه صرفاً از لحاظ شهرداری صادر شده و از نظر احراز مالکیت و هر نوع دعوای ملکی حقوقی هیچ گونه سندیتی نخواهد داشت.

هرگاه مشخصات تعیین شده در نقشه‌های مصوب با مندرجات این پروانه از نقطه‌نظر جزئیات فنی و اجرایی فرق کند، فقط مندرجات این پروانه ملاک عمل خواهد بود.

نکات حقوقی درخصوص صدور پروانه ساختمانی

ساختمانی که در فاصله کمتر از ۴۰ متری کابل فشار برق خطوط هوایی برق منطقه‌ای قرار گیرد صدور پروانه ساختمانی آن از درجه اعتبار ساقط بوده و فقط با ارائه اجازه‌نامه لازم از شرکت برق منطقه مورد ادامه ساختمان مجاز خواهد بود.

کلیه عملیات اجرایی ساختمان باید زیر نظر مهندس ناظر قید شده در پروانه (که از طرف مالک به شهرداری معرفی شده) انجام گیرد.

مالک و ناظر هر دو موظف‌اند به‌منظور دریافت یک نسخه از پروانه ساختمان در شهرداری حاضر شوند و زیر نسخه‌های رونوشت پروانه را برای ضبط در پرونده امضا کنند.

صدور برگ عدم خلاف و پایان کار به درخواست مالک، همراه با ارائه گزارش عملیات صورت گرفته توسط مهندس ناظر مورد رسیدگی قرار گرفته و اقدام لازم معمول می‌گردد.

چنانکه پروانه به‌منظور احداث بنا صادر شود و در صورت وجود بنای قدیمی، قبل از انجام عملیات ساختمانی، تخریب بنا زیر نظر مهندس ناظر الزامی است.

پیشنهاد مطالعه: مطلب «نکات مهم پیش از تنظیم قرارداد مشارکت در ساختمان» از مجله ملکی دلتا بخوانید.

 

با مجله ملکی دلتا همراه باشید .

  • املاک دلتا